Welke vergoeding krijg ik voor mijn deelnames?

Natuurlijk is jouw mening in MediaPanel ook geld waard! Maar hoe zit dat precies? Om alle leden te belonen werken we met een combinatie van punten en een maandelijkse loterij.

Punten

Voor jouw deelname aan de dagelijkse tv-vragenlijst ontvang je punten op je persoonlijke puntensaldo. Als je minstens 10 keer per maand de tv-vragenlijst invult wordt je puntensaldo verhoogd. Het aantal punten stijgt zelfs als je minstens 20 keer hebt deelgenomen in een maand. Ook als je de avond voordien geen tv gekeken hebt telt jouw deelname!

Vanaf 1000 punten kan je jouw gespaarde punten inwisselen voor mooie prijzen. Zo kan je bijvoorbeeld je saldo laten uitbetalen op je rekeningnummer of kan je dit schenken aan een goed doel (Kom op tegen Kanker of Rode Kruis Vlaanderen). Je kan je saldo ook omzetten naar waardebonnen voor diverse (web)winkels, zoals Bol.com en Fun. Dit kan je telkens doen per schrijf van 1000 punten.

  • 1000 punten = € 5
  • 2000 punten = 2 uitbetalingen van € 5 = € 10
  • 3000 punten = 3 uitbetalingen van € 5 = € 15

Jouw puntensaldo wordt telkens aan het begin van een nieuwe maand verhoogd met de punten die je de maand ervoor verdiend hebt met je deelnames aan de tv-vragenlijst.

Maandelijkse loterij

Daarnaast verdien je met elke deelname aan de dagelijkse tv-vragenlijst en andere extra vragenlijsten ook tickets voor de maandelijkse loterij met een prijzenpot t.w.v. €500. Het aantal tickets dat je verdient hangt af van het type vragenlijst:

  • Per deelname aan de dagelijkse tv-vragenlijst ontvang je 1 ticket voor de maandelijkse loterij
  • Per deelname aan een extra vragenlijst ontvang je 3 tickets voor de maandelijkse loterij

Hoe vaker je dus deelneemt aan de tv-vragenlijsten en de extra vragenlijsten, hoe meer tickets je kan verdienen en hoe meer kans je hebt om te winnen! Jouw tickets worden automatisch elke maand volledig ingezet in de maandelijkse loterij. Bij het begin van een nieuwe maand wordt dit aantal terug op nul gezet.